Text

SEKEJAP! MAHU SENARAI 30 PRODUK DROPSHIP 6-ANGKA USD

(RAHSIA SHOPIFY ADVANCED)

Salah satu langkah  yang terpenting untuk berjaya dalam bisnes dropship ini ialah pada langkah "Product Research" (Kajian Produk). Jika anda tersilap memilih produk pada langkah ini, maka, segala usaha anda yang seterusnya seperti membina website dan membuat iklan, akan menjadi sia-sia.

Penat buat website, penat buat marketing, tetapi takde orang beli.. sebabnya? Produk takde permintaan dan memang orang tak minat nak beli!

Jadi, untuk memudahkan anda, saya dah buatkan product research untuk anda! Saya senaraikan 30 produk yang hot yang sudahpun menjana jualan 6 Angka USD! Bukan sekadar nama produk sahaja, tetapi, saya siap beri sekali, link supplier produk tersebut, video marketing, serta "interest target market" yang boleh anda gunakan pada iklan FB Ads anda nanti!

CUMA TAMBAH RM40 SAHAJA!

Ya! Untuk mendapatkan senarai 30 Produk Winning ini.. Anda hanya perlu tambah RM40 sahaja... senang kata! Hanya RM1.30 sahaja untuk setiap 1 produk yang tersenarai dalam ebook ini!

Sangat-sangat-sangat murah!!.... Kalau anda nak bandingkan dengan nilai usaha serta masa yang perlu anda laburkan untuk mencari 1 "winning product" kelak . Anda mungkin perlu luangkan masa 1-2 hari untuk mencari 1 sahaja winning produk.

Dengan senarai 30 senarai produk ini, anda sudah pun boleh JIMAT 60 Hari masa anda untuk lakukan proses kajian produk sahaja!

Jadi, untuk "Pakej Rahsia Shopify Advanced" dengan tambahan ebook Senarai 30 Produk Hot ini... harganya.. hanyalah RM187 sahaja!

DISERTAKAN FACEBOOK GROUP SUPPORT!

Tak cukup lagi! Untuk Pakej Rahsia Shopify Advanced ini! Saya akan masukkan anda ke dalam Facebook Group Tribe Rahsia Shopify!

Dalam group ini, anda boleh bertanya soalan jika anda ada sebarang perkara yang mungkin anda kurang jelas setelah menonton Video Kursus Rahsia Shopify ini. Di dalam group ini juga anda boleh saling mengenali Dropshippers yang lain dan berkongsi info dan tips yang terkini!

Saya juga akan berkongsi idea serta tips-tips terkini dari semasa ke semasa di dalam group ini!

Jadi,anda tidak perlu risau kerana anda tidak akan ditinggalkan terkapai-kapai berseorangan setelah anda mendapatkan kursus video ni!


Sila pilih PAKEJ yang anda mahu dibawah!


PAKEJ BASIC - RM147
PAKEJ ADVANCED - RM187














Diterbitkan dan diedarkan oleh:
Klikjer Publishing (002746251-P),
No 23, Jalan 3/64, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, MALAYSIA.
SMS/WhatsApp : 011-33050950




Disclaimer: Shopify  is a Registered Trademark of Shopify.com. Klikjer Publishing is not affiliated with Shopify.com  in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners

Terms & Conditions: All access will be given in our private Membership System. Please login and check your email once you made your payment.

Privacy Policy: We use Google AdWords Remarketing, Facebook Ads Remarketing & TikTok Ads Remarketing to advertise this website across the Internet. All Ads Remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. This cookie does not in anyway identify you or give access to your computer. The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Ads Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Ads Remarketing, you can opt out by visiting Ads Preferences Manager.

Earning Disclamer: Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will earn exact amount of money using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee of specific amount of earnings. Earning potential is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “get rich scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your finances, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level. Nor are we responsible for any of your actions. Materials in our product and our website may contain information that includes or is based upon forward-looking statements within the meaning of the securities litigation reform act of 1995. Forward-looking statements give our expectations or forecasts of future events. You can identify these statements by the fact that they do not relate strictly to historical or current facts. They use words such as “anticipate,” “estimate,” “expect,” “project,” “intend,” “plan,” “believe,” and other words and terms of similar meaning in connection with a description of potential earnings or financial performance. Any and all forward looking statements here or on any of our sales material are intended to express our opinion of earnings potential. Many factors will be important in determining your actual results and no guarantees are made that you will achieve results similar to ours or anybody else’s, in fact no guarantees are made that you will achieve any results from our ideas and techniques in our material.

Refund Policy: Refund can be requested within 30 days after purchase if customer are not happy & satisfied with our product.

Text